Google Mijn Bedrijf

Wat is Google Mijn Bedrijf?

In 2018 is de nieuwe versie van Google Mijn Bedrijf gelanceerd. Via dit laatste nieuwe platform van Google is het veel makkelijker voor zelfstandigen en KMO’s om hun onderneming online te promoten. Wanneer je bijvoorbeeld op Google zoekt op de term “restaurant” krijg je een overzicht van alle restaurants en eethuizen in de buurt.

In dit overzicht vind je enorm veel nuttige gegevens van de restaurants en eethuizen. Je kan er de locatie, de naam, de website, de openingsuren, en nog veel meer vinden. Eventuele klanten kunnen direct bellen naar de zaak, een berichtje sturen, en zelfs hun GPS route instellen.

Waarom heb ik dit nodig?

Zoals je hierboven las heb je veel voordelen als je een goed opgestelde Google Mijn Bedrijf pagina hebt. Het beste is dan ook dat dit volledig gratis om op te stellen. Google beschikt al over 70% van je bedrijfsgegevens dankzij andere websites, zoektermen voor je zaak, Facebook… Met Google Mijn Bedrijf kan je de bedrijfsgegevens beheren, bewerken, en aanvullen.

Je Google Mijn Bedrijf pagina is het eerste dat potentiële klanten te zien krijgen wanneer ze de naam van je zaak op Google opzoeken. Dit staat volledig los van je website, je hebt geen website nodig om Google Mijn Bedrijf op te stellen. Voor kleinere ondernemingen, of zaken zoals restaurants, kapperszaken, cafés, en dergelijke is dit natuurlijk enorm interessant.

Hoe begin ik hiermee?

Als je zelf een Google Mijn Bedrijf wil aanmaken kan je dat via deze link: https://www.google.com/business/. Voor het aanmaken van een Google Mijn Bedrijf profiel heb je een Google Account nodig. Eenmaal je gestart bent zal je zo veel mogelijk gegevens over je bedrijf moeten invullen.

Wij kunnen je natuurlijk ook helpen! We hebben al een heleboel Google Mijn Bedrijf profielen opgesteld en bijgewerkt. De laatste pagina die we hebben bijgewerkt was voor een onderneming die niet persé veel klanten nodig heeft, maar meer naamsbekendheid kan natuurlijk nooit kwaad.

Het bijwerken van de pagina heeft in de eerste maand alleen al gezorgd voor een verdubbeling in de zoekresultaten. Op Google Maps heeft de bijgewerkte pagina een stijging van 130%.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan zeker contact met ons op via het emailadres tibeau@repage.be. Wij creeëren en beheren voor jou een volledig professioneel Google Mijn Bedrijf profiel voor slechts €100!