Websites & meer

Websites & meer

Een website is tegenwoordig essentieel voor elke onderneming. Websites moeten niet alleen praktisch en informatief zijn, maar ze moeten ook mooi zijn en op elk scherm passen.

Ik ontwerp websites met oog voor detail en een frisse kijk op jouw onderneming.

Repage Website

Onze websites zijn...

Responsive

Wij maken websites die op elk scherm passen en perfect leesbaar zijn. Zo zijn de bezoekers van jouw website altijd content!

Modern

Onze websites worden met de meest recente technologiëen ontwikkeld en getest. Hierdoor is jouw website razendsnel en future proof. 

Uniek

Wij ontwerpen een website die volledig bij jou en jouw onderneming past. Elke website die we maken is uniek.

Mooi

Elke website wordt, in samenspraak met jou, tot in detail uitgewerkt. Een goed resultaat is de beste reclame!

Extra's

Onze klanten kunnen kiezen om hun websites bij ons tegen een voordelige prijs te laten hosten. Zo is het makkelijker om in de toekomst wijzigingen aan te brengen en dingen toe te voegen. Wij beheren dan de website en de hosting.

Voordat je een website kunt hosten heb je een domeinnaam nodig. Dit is het adres waar je naartoe surft, bijvoorbeeld ‘facebook.be’. Wij kunnen voor jou zo een domeinnaam kopen. Als je dit combineert met onze hosting kunnen wij er altijd voor zorgen dat jouw website online staat.

Voor nieuwe websites bieden we ook maandelijkse onderhoud en updates aan. Zo zal jouw website altijd up-to-date en toegankelijk zijn. Voor meer informatie kan je altijd mailen naar tibeau@repage.be.

Voor nieuwe of bestaande websites kunnen we een onderzoek doen naar SEO. We gaan kijken hoe we jouw website kunnen verbeteren zodat deze altijd bovenaan staat bij relevante zoekopdrachten. Zo kan je meer bezoekers op je website krijgen en meer klanten aantrekken.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek